Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului prin email catre mail@blendmix.ro ca renunta la cumparare in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti).

   Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, ambalate corespunzător pentru protecția pe durata transportului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client. Rambursarea contravalorii produselor se va face in cel mult 7 zile lucratoare de la data la care vanzatorul intra in posesia produsului si numai prin transfer bancar in contul IBAN specificat de client.Clientul va scrie contul bancar si numele titularului pe factura sau pe o copie a facturii, pe care vanzatorul o va gasi in cutia originala.