DESPRE NOI

Noi suntem echipa Blendmix și am ales să construim o afacere din inimă care să ofere clienților exact produsele pe care ni le dorim și noi pentru casele noastre. Este important să ne placă mai întâi nouă produsul și să îl testăm în bucătăriile noastre pentru a fi comercializat mai departe.
Te sfătuim să ne contactezi telefonic pentru a vedea câtă pasiune avem în glas și cât de multe informații îți putem oferi despre produsul dorit.

PRODUSE

Toate produsele noastre sunt electrocasnice de calitate care te ajută să îți îmbunătățești sănătatea și ușurează activitățile zilnice din bucătărie. Este necesar să găsim noi metode de a prepara mâncarea mai sănătos și mai rapid pentru a ne rămâne mai mult timp să ne bucurăm de viață.
Te sfătuim să ne contactezi telefonic pentru a ne întreba orice despre fiecare produs în parte, ba chiar ne poți cere o poză sau o filmare mai detaliată în privat cu aparatul pe care îl dorești.

PĂREREA CLIENȚILOR

Relația pe care o avem cu oamenii minunați care au cumpărat recent sau acum mulți ani de la noi este motivul pentru care ne trezim în fiecare dimineață și mergem la muncă cu zâmbetul pe buze, iar acest lucru îl puteți vedea și prin sutele de comentarii pe care le primim zilnic la toate postările noaste de pe rețelele sociale.
Te sfătuim să dai atenție acestei relații frumoase pe care o avem noi cu oamenii de pe rețelele sociale pentru că la fel de implicați vom fi și pentru tine atunci când ne vei contacta.

CUM COMAND ?

Există varianta să adaugi produsul în coș și notezi adresa de livrare pentru a finaliza comanda singur sau ne poți contacta telefonic și notăm noi tot pentru tine.
Suntem de părere că este foarte important să vorbești cu un reprezentant al firmei înainte să achiziționezi un produs, astfel îți poți face o părere despre seriozitatea cu care tratăm oamenii și poți afla mai multe detalii despre produsul dorit chiar de la o persoană calificată.

CUM PLĂTESC ?

Poți face comandă acum și plătești când ajunge curierul la ușa ta în numerar sau plătești înainte cu cardul direct pe pagina noastră de produs.
Ai 2 opțiuni de plată când comanzi de pe pagina noastră: opțiunea Plata în numerar la curier SAU opțiunea Netopia adică plata cu cardul.

CONFIRMARE COMANDĂ

După ce ai finalizat comanda, te sunăm noi în cel mai scurt timp că să verificăm împreună la telefon toate datele de livrare și să îți confirmăm produsul ales și prețul acestuia.

CÂND AJUNGE ?

Comanda ajunge la tine acasă în 1 sau 2 zile lucrătoare prin firma de curierat GLS. Dacă ai comandat astăzi, mâine deja sunt șanse foarte mari să te contacteze curierul și să te anunțe că are un colet pentru tine.
Există și varianta în care poți comanda telefonic și ne menționezi ziua exactă în care dorești să ajungă coletul la tine.

CUM ESTE AMBALAT ? 

Toate produsele noastre ajung intacte la tine acasă, ba chiar ne mândrim că au trecut ani de zile de când nu s-a mai întâmplat să ajungă vreo piesă zgâriată la client. Avem mare grijă să le împachetăm cu cele mai bune materiale, iar le exterior au un sigiliu care nu permite desfacerea lor în timpul transportului.

CUM ÎL FOLOSESC ? 

Toate produsele noastre primesc un manual de utilizare în limba română în care explicăm foarte clar cum trebuie folosit aparatul. Acest manual îl găsești în cutie sau în plicul de plastic lipit pe cutie la exterior. Chiar și așa, dacă îți dorești mai multe informații, nu uita că ne poți suna.

GARANȚIE

Toate produsele noastre au garanție 2 ani de zile. Dacă îți dorești să ai grijă de aparatul tău pe termen lung îți recomandăm să citești manualul de utilizare, acolo avem și o categorie specială care te învață cum să îți protejezi aparatul.

PIESE DE SCHIMB 

Avem piese de schimb pentru toate produsele, așa că ne poți suna oricând dacă vrei să achiziționezi un pahar sau un set de lame de rezervă.

POT RETURNA ? 

Ai la dispoziție 14 zile de când ai primit produsul în care îl poți returna și primești suma înapoi. Ține cont că aparatul trebuie să se întoarcă la noi așa cum l-ai primit.
Trebuie doar să trimiți un mesaj către mail@blendmix.ro și să comunici problema, iar noi te ajutăm să îl returnezi și îți recuperezi banii.

CUM ÎL REPAR ? 

Este normal ca un aparat să aibe și probleme, mai ales dacă nu sunt respectate instrucțiunile din manual, dar stai liniștit că ne poți contacta printr-un mesaj la mail@blendmix.ro pentru a ne comunica problema și a trimite produsul către serviciul de reparații.